David Bowie

Vinyl, LP, Album, Reissue
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 New Killer Star
  • A2 Pablo Picasso
  • A3 Never Get Old
  • A4 The Loneliest Guy
  • A5 Looking For Water
  • A6 She'll Drive The Big Car
Side B
  • B1 Days
  • B2 Fall Dog Bombs The Moon
  • B3 Try Some, Buy Some
  • B4 Reality
  • B5 Bring Me The Disco King
Producer: David Bowie
Label: Columbia
Genre: Rock
Drager: Vinyl, LP, Album, Reissue
Release datum: 2017-10-00
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen