Thunderball (Original Motion Picture Soundtrack)

John Barry

Vinyl, LP, Reissue, Stereo
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Thunderball
  • A2 Chateau Flight
  • A3 The Spa
  • A4 Switching The Body
  • A5 The Bomb
  • A6 Cafe Martinique
Side B
  • B1 Thunderball
  • B2 Death Of Fiona
  • B3 Bond Below Disco Volante
  • B4 Search For Vulcan
  • B5 007
  • B6 Mr. Kiss Kiss Bang Bang
Producer: *
Label: Capitol Records
Genre: Jazz, Rock, Stage & Screen
Drager: Vinyl, LP, Reissue, Stereo
Release datum: 2015-11-20
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen