The Ghosts Of Highway 20

Lucinda Williams

2 x Vinyl, LP, Album
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Dust
  • A2 House Of Earth
  • A3 I Know All About It
  • A4 Place In My Heart
Side B
  • B1 Death Came
  • B2 Doors Of Heaven
  • B3 Louisiana Story
Side C
  • C1 Ghosts Of Highway 20
  • C2 Bitter Memory
  • C3 Factory
  • C4 Can't Close The Door On Love
Side D
  • D1 If My Love Could Kill
  • D2 If There's A Heaven
  • D3 Faith & Grace
Producer: Greg Leisz
Label: Highway 20 Records
Genre: Rock, Folk, World, & Country
Drager: 2 x Vinyl, LP, Album
Release datum: 2016-01-22
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen