Operation: Doomsday

MF Doom

2 x Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 The Time We Faced Doom (Skit)
  • A2 Doomsday
  • A3 Rhymes Like Dimes
  • A4 The Finest
  • A5 Back In The Days (Skit)
Side B
  • B1 Go With The Flow
  • B2 Tick, Tick...
  • B3 Red And Gold
  • B4 The Hands Of Doom (Skit)
  • B5 Who You Think I Am?
Side C
  • C1 Doom, Are You Awake? (Skit)
  • C2 Hey!
  • C3 Operation: Greenbacks
  • C4 The Mic
  • C5 The Mystery Of Doom (Skit)
Side D
  • D1 Dead Bent
  • D2 Gas Drawls
  • D3 ?
  • D4 Hero Vs. Villain (Epilogue)
Producer: MF Doom
Label: Metal Face
Genre: Hip Hop
Drager: 2 x Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered
Release datum: 2012-05-22
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen