For Always: 20 Beloved Classics

Sam Cooke

Vinyl, LP, Compilation, Remastered
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 You Send Me
  • A2 Summertime
  • A3 I'll Come Running Back To You
  • A4 Forever
  • A5 Lovable
  • A6 (I Love You) For Sentimental Reasons
  • A7 Desire Me
  • A8 Lonely Island
  • A9 You Were Made For Me
  • A10 When I Fall In Love
Side B
  • B1 Win Your Love For Me
  • B2 Love You Most Of All
  • B3 Ol' Man River
  • B4 Everybody Loves To Cha Cha Cha
  • B5 No One Can Take Your Place
  • B6 Only Sixteen
  • B7 Let's Go Steady Again
  • B8 There, I've Said It Again
  • B9 I've Got A Right To Sing The Blues
  • B10 God Bless The Child
Producer: *
Label: Vinyl Passion
Genre: Funk / Soul
Drager: Vinyl, LP, Compilation, Remastered
Release datum: 2010
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen