Stir It Up!

House of Marley

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Het lome basloopje, staccato reggaeritme, relaxte solo en uiteraard de treffende woorden van Bob Marley zijn de basis geweest voor de platenspeler van House of Marley. Die heeft namelijk de naam Stir It Up gekregen en voldoet eigenlijk volledig aan het de

Lees meer

€249,95 €219,00

Incl. btw

Het lome basloopje, staccato reggaeritme, relaxte solo en uiteraard de treffende woorden van Bob Marley zijn de basis geweest voor de platenspeler van House of Marley. Die heeft namelijk de naam Stir It Up gekregen en voldoet eigenlijk volledig aan het devies van het nummer. Hij valt onmiddellijk op door de bamboe behuizing en andere duurzame materialen. Plaatjes draaien was nog nooit zo relaxed!


Milieubewust skanken

Alle producten van House of Marley worden met duurzame materialen gemaakt, de Stir It Up Signature Black is daar geen uitzondering op. Dat verklaart ook meteen zijn bijzondere uiterlijk. Als eerste valt natuurlijk de bamboe plaat op die de bovenkant van de draaitafel vormt. De onderkant is van MDF-hout dat recyclebaar is en bekleed met stof die ook gebruikt wordt in de Rewind-collectie (onder meer tassen). Ook het aluminium van de arm en draaiplaat en de siliconenmat zijn zo milieuvriendelijk gemaakt. Zo kunt u onbezorgd naar uw muziek luisteren.
Voor elke omgeving een mogelijkheid

Dankzij de handige aansluitingen van de platenspeler, kunt u in principe overal terecht. Want u heeft niet alleen een RCA-uitgang die u op uw versterker aan kunt sluiten, dankzij de ingebouwde voorversterker die u aan en uit kunt zetten zijn ook de eigen speakers van House of Marley erop aan te sluiten. Mocht u nu wat stiller moeten zijn, maar wilt u nog steeds van uw muziek genieten, dan kunt u uw hoofdtelefoon inpluggen (3.5 mm jack). Als u alles digitaal wilt hebben, sluit u hem gemakkelijk aan op uw pc. En de optie om 33 of 45 toeren te draaien is natuurlijk ook wel handig.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen