The Rolling Stones On Air

The Rolling Stones

2 x Vinyl, LP, Compilation
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Come On
  • A2 (i Can't Get No) Satisfaction
  • A3 Roll Over Beethoven
  • A4 The Spider And The Fly
  • A5 Cops And Robbers
  • A6 It's All Over Now
  • A7 Route 66
Side B
  • B1 Memphis, Tennessee
  • B2 Down The Road Apiece
  • B3 The Last Time
  • B4 Cry To Me
  • B5 Mercy, Mercy
  • B6 Oh! Baby (we Got A Good Thing Goin')
  • B7 Around And Around
  • B8 Hi Heel Sneakers
  • B9 Fannie Mae
Side C
  • C1 You Better Move On
  • C2 Mona
  • C3 I Wanna Be Your Man
  • C4 Carol
  • C5 I'm Moving On
  • C6 If You Need Me
  • C7 Walking The Dog
  • C8 Confessin' The Blues
Side D
  • D1 Every Body Needs Somebody To Love
  • D2 Little By Little
  • D3 Ain't That Loving You Baby
  • D4 Beautiful Delilah
  • D5 Crackin' Up
  • D6 I Can't Be Satisfied
  • D7 I Just Want To Make Love To You
  • D8 2120 South Michigan Avenue
Producer: *
Label: ABKCO
Genre: Rock, Blues, Pop
Drager: 2 x Vinyl, LP, Compilation
Release datum: 2017
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen