Walk The Line (Original Motion Picture Soundtrack)


Vinyl, LP, Reissue
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Get Rhythm
  • A2 I Walk The Line
  • A3 Wildwood Flower
  • A4 Lewis Boogie
  • A5 Ring Of Fire
  • A6 You're My Baby
  • A7 Cry Cry Cry
  • A8 Folsom Prison Blues
Side B
  • B1 That's All Right
  • B2 Juke Box Blues
  • B3 It Ain't Me Babe
  • B4 Home Of The Blues
  • B5 Milk Cow Blues
  • B6 I'm A Long Way From Home
  • B7 Cocaine Blues
  • B8 Jackson
Producer: Cathy Konrad
Label: Craft Recordings
Genre: Rock, Pop, Folk, World, & Country, Stage & Screen
Drager: Vinyl, LP, Reissue
Release datum: 2017-07-21
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen