Bij Maestro's

WILT U EEN FEESTJE, BORREL OF RECEPTIE GEVEN OP EEN UNIEKE LOCATIE
dan bent u bij Maestro’s Recordcafé aan het juiste adres


De ruimte
Onze sfeervolle ruimte ligt in een mooi monumentaal pand in de binnenstad van Den Bosch. Een unieke locatie voor u en uw gasten om een feestje, borrel of receptie te houden. Uw gasten zullen zich uitstekend vermaken in onze mooi ingerichte en originele vintage bar en/of in de daaraan sluitende grotere ruimte die grenst aan onze ruime, gezellige stadstuin gelegen aan de historische Binnendieze.

Prijs:
- € 21,50 p.p. inclusief drank (bier, wijn, frisdrank, koffie, thee) en (eenvoudige koude) hapjes. 
- voor een meerprijs van € 2,- p.p. worden er luxe homemade warme en koude hapjes geserveerd.

max. 60 personen (minimaal 25 pers)

Duur: 4 uur

Onze sfeervolle ruimte is voorzien van een mooie vintage bar, stijlvolle aangeklede statafels, sfeerverlichting, een comfortabele bank, ruime stadstuin en een muziekinstallatie.

Optioneel:
Een DJ die voor u de muziek zal verzorgen voor een meerprijs van € 100,-.

Uiteraard zijn eventuele wensen altijd bespreekbaar.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer:
Vanaf het centraal station in Den Bosch is het 10 minuten lopen naar onze locatie.
Indien u met de bus reist dan is de dichtstbijzijnde bushalte in de Hinthamerstraat. Vanaf de bushalte aan de Zuid-Willemsvaart is het 5 minuten lopen naar onze locatie.

Auto:
In de binnenstad van Den Bosch vind u meerdere parkeergarages, waarvan de dichtstbijzijnde op 2 minuten lopen afstand zit. U heeft de mogelijkheid de auto bij ons in de straat te parkeren, echter dient u dan ieder uur te betalen.

Heeft u interesse of vragen dan kunt u mailen naar anne@maestro-s.nl of bellen naar Anne Siwaletti op telefoonnummer 06-25384184