Maestro's

VERHUURT RUIMTE VOOR O.A. WORKSHOPS, CURSUSSEN, LEZINGEN, VERGADERINGEN

op een unieke locatie bij

Maestro’s Recordcafé
Hinthamerstraat 98a Den Bosch


De ruimte
Onze sfeervolle ruimte ligt in een mooi monumentaal pand in de binnenstad van Den Bosch. Een unieke locatie voor b.v. het geven van een workshop of cursus. Maar ook voor het houden van een vergadering of lezing leent deze locatie zich uitstekend. Vanuit deze ruimte heeft u uitzicht op onze ruime, gezellige stadstuin die grenst aan de historische Binnendieze.

De ruimte is circa 5 x 9 m groot

Kale huur per dagdeel (4 uur)
Prijs: vanaf € 85 ex. btw

Met kale huur wordt bedoelt dat u de beschikking heeft over de ruimte zonder extra faciliteiten zoals tafels en stoelen, drank etc. U heeft wel de beschikking over twee comfortabele banken.
Deze optie is ideaal voor het geven van b.v. yogales voor maximaal 20 personen.

Huur op maat
Onze ruimte leent zich ook uitstekend voor een lezing, vergadering, cursus o.i.d.
U kunt hierbij gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals tafels, stoelen, wifi, beamer en flip-over. Tevens heeft u de mogelijkheid om een pauze in te lassen in onze ruime, sfeervolle stadstuin. Indien u gebruik maakt van de hierboven genoemde faciliteiten dan verzorgen wij de koffie, thee en mineraalwater gratis voor u.
Deze optie is geschikt voor maximaal 25 personen.

Wij maken graag voor u een pakket op maat in onze mooie, historische en sfeervolle ruimte.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer:
Vanaf het centraal station in Den Bosch is het 10 minuten lopen naar onze locatie.
Indien u met de bus reist dan is de dichtstbijzijnde bushalte in de Hinthamerstraat. Vanaf de bushalte aan de Zuid-Willemsvaart is het 5 minuten lopen naar onze locatie.

Auto:
In de binnenstad van Den Bosch vind u meerdere parkeergarages, waarvan de dichtstbijzijnde op 2 minuten lopen afstand zit. U heeft de mogelijkheid de auto bij ons in de straat te parkeren, echter dient u dan ieder uur te betalen.

Heeft u interesse of vragen dan kunt u mailen naar anne@maestro-s.nl of bellen naar Anne Siwaletti op telefoonnummer 06-25384184