At Onkel Pö's Carnegie Hall Hamburg 1980

Albert Collins And The Icebreakers

3 x Vinyl, LP, Album
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Sweet Home Chicago
  • A2 Dock Of The Bay
  • A3 Mama, Talk To Your Daughter
  • A4 Howling For My Darling
  • A5 Announcement I
  • A6 Listen Here
Side B
  • B1 I Got A Mind To Travel
  • B2 Announcement II
  • B3 Frosty
  • B4 Cold, Cold Feeling
Side C
  • C1 Ice Pick
  • C2 Stand By Me
Side D
  • D1 Mojo Working
  • D2 Announcement III
  • D3 I'm Fed Up With This Music
  • D4 She's Fine
  • D5 Announcement IV
  • D6 Mustang Sally
Side E
  • E1 Announcement V
  • E2 Things I Used To Do
  • E3 Caledonia
  • E4 Master Charge
Side F
  • F1 Conversations With Collins
  • F2 Cold Cuts
Producer: Michael Naura
Label: Jazzline
Genre: Blues
Drager: 3 x Vinyl, LP, Album
Release datum: 2017-04-07
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »