The Electrifying Aretha Franklin

Aretha Franklin

Vinyl, LP, Album, Reissue, Stereo
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 You Made Me Love You
  • A2 I Told You So
  • A3 Rock-A-Bye Your Baby With A Dixie Melody
  • A4 Nobody Like You
  • A5 Exactly Like You
  • A6 It's So Heartbreakin'
  • A7 When They Ask About You
Side B
  • B1 Rough Lover
  • B2 Blue Holiday
  • B3 Just For You
  • B4 That Lucky Old Sun
  • B5 I Surrender, Dear
  • B6 Ac-cent-tchu-ate The Positive
  • B7 Hard Times
Producer: *
Label: WaxTime
Genre: Funk / Soul
Drager: Vinyl, LP, Album, Reissue, Stereo
Release datum: 2015-01-12
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »