Days Of The Bagnold Summer

Belle & Sebastian

Vinyl, LP, Album
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Sister Buddha (Intro)
  • A2 I Know Where The Summer Goes
  • A3 Did The Day Go Just Like You Wanted?
  • A4 Jill Pole
  • A5 I'll Keep It Inside
  • A6 Safety Valve
  • A7 The Colour's Gonna Run
Side B
  • B1 Another Day, Another Night
  • B2 Get Me Away From Here I'm Dying
  • B3 Wait And See What The Day Holds
  • B4 Sister Buddha
  • B5 This Letter
  • B6 We Were Never Glorious
Producer: *
Label: Matador
Genre: Rock, Stage & Screen
Drager: Vinyl, LP, Album
Release datum: 2019-09-13
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »