Je kunt bij Maestro's Records (afhankelijk van wat je besteld en met uitzondering van bepaalde elektronica-artikelen en bestellingen met hoge bedragen) op één of meer van de volgende manieren betalen:

Via iDEAL(alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland): Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden.

Via PayPal:

Bij deze betaalmethode dien je te beschikken over een persoonlijk Paypal account. Met deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen door middel van betaling via je eigen Paypal account. Je word automatisch door verwezen naar Paypal waar je eenvoudig met je inlog gegevens snel en veilig kunt betalen.

SOFORT Banking

Met SOFORT is het online betalen eenvoudiger dan ooit! Je gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. SOFORT Banking wordt over de hele wereld gebruikt en is vergelijkbaar met iDEAL.

BELFIUS

Belfius is een grote Belgische bank. Als u een rekening hebt bij Belfius en geabonneerd bent op Belfius Direct Net, kun je je aankopen online betalen bij Maestro’s Records. Voor deze methode heb je wel een Belfius Cardreader nodig.

Bancontact / Mister Cash

Bij deze betaalmethode kun je bij Maestro’s Records eenvoudig en veilig betalen door je enkel je kaartnummer en vervaldatum in te voeren. Dit kan met de betaalpas van jouw bank of zelfs met je creditcard! Eventueel wordt er gevraagd naar je pincode.

Via Bank overschrijving (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland).: Wanneer je deze betaalmethode selecteert wordt er een acceptgiro gestuurd naar het door jouw opgegeven emailadres. Vervolgens kun je het openstaande bedrag overmaken op rekeningnummer NL50ABNA0527498270 t.n.v. Maestro's Records te 's-Hertogenbosch onder vermelding van je bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is.

Andere informatie:

Voor de afhandeling van het internet betalingsverkeer werkt Maestro's Records samen met Mollie. Mollie zorgt voor de veilige financiële afhandeling van alle bestellingen. De betaling voor jouw order betaal je via Mollie aan Maestro's Records. Hier merk je zelf verder niets van. Op de betalingsopdrachten zijn de algemene voorwaarden van Mollie van toepassing.

Je kunt jouw creditcardgegevens veilig invoeren. Mollie zorgt samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Mollie zorgt ervoor dat jouw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layer (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet om je gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens - inclusief naam, adres en creditcardgegevens - gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Wanneer een betaling is voldaan en levering heeft plaatsgevonden en de betaling op een later moment gestorneerd wordt, blijft de betalingsverplichting van kracht.

Een geweigerde betaling wordt middels een aanmaning per e-mail kenbaar gemaakt. In deze e-mail, afkomstig van Mollie, worden alle gegevens verstrekt die nodig zijn om het totaalbedrag per overboeking te voldoen. Indien een betaling na levering niet binnen 14 dagen door Maestro's Records wordt ontvangen, wordt de vordering uit handen gegeven ter incasso. Alle hiermee gemoeide administratiekosten en buitengerechtelijke incassokosten zijn voor rekening van de koper.

Voor meer informatie over Mollie kun je vinden op: www.mollie.com