Pure Raw Blues

Buddy Guy, Junior Wells

2 x Vinyl, LP, Compilation, Special Edition
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 First Time I Met The Blues
  • A2 Two-Headed Woman
  • A3 The Treasure Untold
  • A4 Junior's Wail
  • A5 Try To Quit You Baby
  • A6 Tomorrow Night
Side B
  • B1 Hoodoo Man
  • B2 Ten Years Ago
  • B3 Come On In This House
  • B4 This Is The End
  • B5 You Don'T Care
  • B6 Slop Around
  • B7 Little By Little
Side C
  • C1 When My Left Eye Jumps
  • C2 I Could Cry
  • C3 I Got My Eyes On You
  • C4 Eagle Rock
  • C5 Let Me Love You Baby
  • C6 You Sure Look Good To Me
Side D
  • D1 Messin' With The Kid
  • D2 You Sure Can'T Do
  • D3 Cut That Out
  • D4 Sit And Cry (The Blues)
  • D5 So All Alone
  • D6 Skippin'
  • D7 Lord Lord
Producer: *
Label: Not Now Music
Genre: Blues
Drager: 2 x Vinyl, LP, Compilation, Special Edition
Release datum: 2014
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »