Hi, How Are You / Yip Jump Music

Daniel Johnston

3 x Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Reissue
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Poor You
  • A2 Big Business Monkey
  • A3 Walking The Cow
  • A4 I Picture Myself With A Guitar
  • A5 Despair Came Knocking
  • A6 I Am A Baby (In My Universe)
  • A7 Nervous Love
  • A8 I'll Never Marry
  • A9 Get Yourself Together
  • A10 Running Water
  • A1 Chord Organ Blues
  • A2 The Beatles
  • A3 Sorry Entertainer
  • A4 Speeding Motorcycle
  • A5 Casper The Friendly Ghost
Side B
  • B1 Desperate Man Blues
  • B2 Hey Joe
  • B3 She Called Pest Control
  • B4 Keep Punching Joe
  • B5 No More Pushing Joe Around
  • B1 Don't Let The Sun Go Down On Your Grievances
  • B2 Danny Don't Rapp
  • B3 Sweetheart
  • B4 King Kong
  • B5 The Creature/3rd Chair
Side C
  • C1 I Live For Love
  • C2 Almost Got Hit By A Truck
  • C3 Worried Shoes
  • C4 Dead Lover's Twisted Heart
Side D
  • D1 Rocket Ship
  • D2 God
  • D3 Love Defined
  • D4 Museum Of Love
  • D5 Rarely
  • D6 I Remember Painfully
Producer: *
Label: Feraltone
Genre: Rock
Drager: 3 x Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Reissue
Release datum: 2018-11-23
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »