Layla And Other Assorted Love Songs

Derek & The Dominos

2 x Vinyl, LP, Limited Edition, Reissue
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 I Looked Away
  • A2 Bell Bottom Blues
  • A3 Keep On Growing
  • A4 Nobody Knows You When You're Down And Out
Side B
  • B1 I Am Yours
  • B2 Anyway
  • B3 Key To The Highway
Side C
  • C1 Tell The Truth
  • C2 Why Does Love Got To Be So Sad?
  • C3 Have You Ever Loved A Women
Side D
  • D1 Little Wing
  • D2 It's Too Late
  • D3 Layla
  • D4 Thorn Three In The Garden
Producer: Tom Dowd
Label: Polydor
Genre: Rock, Blues
Drager: 2 x Vinyl, LP, Limited Edition, Reissue
Release datum: 2020-06-00
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »