Without Fear

Dermot Kennedy

Vinyl, LP, Album, Limited Edition
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 An Evening I Will Not Forget
  • A2 All My Friends
  • A3 Power Over Me
  • A4 What Have I Done
  • A5 Moments Passed
  • A6 The Corner
  • A7 Lost
Side B
  • B1 Rome
  • B2 Outnumbered
  • B3 Dancing Under Red Skies
  • B4 Outgrown
  • B5 Redemption
  • B6 Without Fear
Producer: *
Label: Island Records
Genre: Rock, Pop, Folk, World, & Country
Drager: Vinyl, LP, Album, Limited Edition
Release datum: 2019-10-04
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »