Without A Sound

Dinosaur Jr.

2 x Vinyl, LP, Reissue
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Feel the Pain
  • A2 I Don't Think So
  • A3 Yeah Right
  • A4 Outta Hand
  • A5 Grab It
  • A6 Even You
Side B
  • B1 Mind Glow
  • B2 Get Out Of This
  • B3 On the Brink
  • B4 Seemed Like The Thing To Do
  • B5 Over Your Shoulder
Side C
  • C1 Get Out Of This (No Words Just Solo)
  • C2 Blah
  • C3 Feel The Pain (Live)
  • C4 Get Me (Live)
Side D
  • D1 Grab It (Live)
  • D2 What Else Is New (Live)
  • D3 Sludge (Live)
Producer: *
Label: Cherry Red
Genre: Alt. Rock
Drager: 2 x Vinyl, LP, Reissue
Release datum: 2019-09-27
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »