Holy Diver Live


3 x Vinyl, LP, Album, Reissue
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Stand Up And Shout
  • A2 Holy Diver
  • A3 Gypsy
Side B
  • B1 Caught In The Middle
  • B2 Don't Talk To Strangers
  • B3 Straight Through The Heart
  • B4 Invisible
Side C
  • C1 Rainbow In The Dark
  • C2 Shame On The Night
Side D
  • D1 Tarot Woman
  • D2 Sign Of The Southern Cross
  • D3 One Night In The City
  • D4 Man On The Silver Mountain
Side E
  • E1 Gates Of Babylon
  • E2 Heaven & Hell
Side F
  • F1 Long Live Rock 'N' Roll
  • F2 We Rock
Producer: *
Label: Vinyl Vault
Genre: Rock
Drager: 3 x Vinyl, LP, Album, Reissue
Release datum: 2013
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »