Crossroads Revisited Selections From The Crossroads Guitar Festivals

Eric Clapton, Guests

6 x Vinyl, LP
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Sweet Home Chicago
  • A2 Rock Me Baby
  • A3 Steamroller
  • A4 What The Cowgirls Do
Side B
  • B1 After Midnight
  • B2 Green Light Girl
  • B3 Hell At Home
  • B4 City Love
Side C
  • C1 Funk #49
  • C2 Drums Of Passion
  • C3 Cause We've Ended As Lovers
Side D
  • D1 Have You Ever Loved A Woman
  • D2 Layla
Side E
  • E1 Little By Little
  • E2 Poor Johnny
  • E3 Paying The Cost To Be The Boss
  • E4 Tulsa Time
  • E5 On The Road Again
Side F
  • F1 Isn't It A Pity
  • F2 Belief
  • F3 Mas Y Mas
Side G
  • G1 Big Block
  • G2 Presence Of The Lord
  • G3 Cocaine
Side H
  • H1 Waiting For The Bus / Jesus Just Left Chicago
  • H2 Don't Owe You A Thang
  • H3 Bright Lights
Side I
  • I1 Our Love Is Fading
  • I2 Lay Down Sally
  • I3 Space Captain
  • I4 Hammerhead
Side J
  • J1 Five Long Years
  • J2 Hear My Train A Comin'
  • J3 Dear Mr. Fantasy
Side K
  • K1 Born Under A Bad Sign
  • K2 Everyday I Have The Blues
  • K3 Please Come Home
Side L
  • L1 Tumbling Dice
  • L2 I Shot The Sheriff
  • L3 Crossroads
Producer: *
Label: Reprise Records
Genre: Rock, Blues
Drager: 6 x Vinyl, LP
Release datum: 2019-12-05
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »