Smokestack Lightnin' (Blue Vinyl)

Howlin' Wolf

3 x Vinyl, LP, Compilation
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Smokestack Lightnin’
  • A2 Baby, How Long
  • A3 Moanin’ At Midnight
  • A4 How Many More Years
  • A5 Who Will Be Next ?
  • A6 I Asked For Water (She Gave Me Gasoline)
Side B
  • B1 Crying At Daylight
  • B2 Forty Four
  • B3 Saddle My Pony (Gonna Find My Baby Out In The World)
  • B4 Oh Red !
  • B5 Riding In The Moonlight
  • B6 Evil (Is Going On)
Side C
  • C1 Going Back Home
  • C2 Mama’s Baby
  • C3 Don’t Mess With Me Baby
  • C4 The Wolf Is At Your Door (Howlin’ For My Baby)
  • C5 Rocking Daddy
  • C6 I Love My Baby
  • C7 Just Like I Treat You
Side D
  • D1 Shake For Me
  • D2 All Night Boogie (All Night Long)
  • D3 Twisting And Turning
  • D4 Do The Do
  • D5 Natchez Burnin’
  • D6 You’ll Be Mine
  • D7 My Last Affair
Side E
  • E1 Spoonful
  • E2 I Ain't Superstitious
  • E3 My Life
  • E4 Somebody In My Home
  • E5 Poor Boy
  • E6 Sitting On Top Of The World
  • E7 I’m Leavin’ You
Side F
  • F1 I Have A Little Girl
  • F2 Keep What You Got
  • F3 Worried All The Time
  • F4 I’ll Be Around
  • F5 So Glad
  • F6 No Place To Go
  • F7 Gettin’ Old And Grey
Producer: *
Label: Not Now Music
Genre: Blues
Drager: 3 x Vinyl, LP, Compilation
Release datum: 2018-04-27
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »