World Of Hurt

Ilse DeLange

Vinyl, LP, Album, Numbered, Reissue
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Flying Blind
  • A2 Lonely Too
  • A3 Just Like The Moon
  • A4 What Does Your Heart Say Now
  • A5 I'd Be Yours
  • A6 World Of Hurt
  • A7 All The Woman You'll Ever Need
Side B
  • B1 If You Had The Heart
  • B2 Flying Solo
  • B3 Old Tears
  • B4 I'm Not So Tough
  • B5 When We Don't Talk
  • B6 Tap Dancing On The Highwire
  • B7 You Are The Dream
Producer: Barry Beckett
Label: Warner Bros. Records
Genre: Rock, Folk, World, & Country
Drager: Vinyl, LP, Album, Numbered, Reissue
Release datum: 2018-06-15
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »