Hymns By Johnny Cash

Johnny Cash

Vinyl, LP, Reissue
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 It Was Jesus
  • A2 I Saw A Man
  • A3 Are All The Children In
  • A4 The Old Account
  • A5 Lead Me Gently Home
  • A6 Swing Low, Sweet Chariot
  • A7 My God Is Real (Yes, God Is Real)
Side B
  • B1 Snow In His Hair
  • B2 Lead Me, Father
  • B3 I Called Him
  • B4 These Things Shall Pass
  • B5 He'll Be A Friend
  • B6 God Will
  • B7 I Got Shoes
Producer: *
Label: WaxTime
Genre: Folk, World, & Country
Drager: Vinyl, LP, Reissue
Release datum: 2014-11-14
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »