Hoochie Coochie Man

Muddy Waters

2 x Vinyl, LP, Compilation, Reissue
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 I'm Your Hoochie Coochie Man
  • A2 Baby Please Don't Go
  • A3 Rollin' And Rumblin' (Part 1)
  • A4 Rollin' And Rumblin' (Part 2)
  • A5 Gypsy Woman
  • A6 I Just Want To Make Love To You
  • A7 You're Gonna Miss Me (When I'm Dead And Gone)
Side B
  • B1 Mannish Boy
  • B2 Smokestack Lightnin'
  • B3 Standin' Here Tremblin'
  • B4 Just A Dream (On My Mind)
  • B5 She's All Right
  • B6 I Want To Be Loved
  • B7 They Call Me Muddy Waters
Side C
  • C1 Got My Mojo Working
  • C2 Rock Me
  • C3 I'm Ready
  • C4 Diamonds At Your Feet
  • C5 Mopper's Blues
  • C6 Loving Man
  • C7 Evil
Side D
  • D1 Forty Days And Forty Nights
  • D2 She Moves Me
  • D3 Trouble No More
  • D4 Hard Day Blues
  • D5 Rollin' Stone
  • D6 I Can't Be Satisfied
  • D7 Train Fare Home Blues
Producer: *
Label: Not Now Music
Genre: Blues
Drager: 2 x Vinyl, LP, Compilation, Reissue
Release datum: 2017
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »