My Baby Just Cares For Me

Nina Simone

Vinyl, LP, Compilation, Stereo
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 My Baby Just Cares For Me
  • A2 Come On Back, Jack
  • A3 Willow Weep For Me
  • A4 The Gal From Joe's
  • A5 Nobody Knows When You're Down And Out
  • A6 Black Is The Color Of My True Love's Hair
  • A7 Little Liza Jane [Live At Newport]
Side B
  • B1 Work Song
  • B2 Love Me Or Leave Me
  • B3 Wild Is The Wind [Live At Town Hall]
  • B4 It Don't Mean A Thing
  • B5 Rags And Old Iron
  • B6 You've Been Gone Too Long
  • B7 Plain Gold Ring
Producer: *
Label: Wagram Music
Genre: Jazz, Funk / Soul, Blues
Drager: Vinyl, LP, Compilation, Stereo
Release datum: 2018
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »