Face Value

Phil Collins

Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 In The Air Tonight
  • A2 This Must Be Love
  • A3 Behind The Lines
  • A4 The Roof Is Leaking
  • A5 Droned
  • A6 Hand In Hand
Side B
  • B1 I Missed Again
  • B2 You Know What I Mean
  • B3 Thunder And Lightning
  • B4 I'm Not Moving
  • B5 If Leaving Me Is Easy
  • B6 Tomorrow Never Knows
Producer: Phil Collins
Label: Atlantic
Genre: Electronic, Rock
Drager: Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered
Release datum: 2016-01-29
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »