Flash Gordon (Original Soundtrack Music)


Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Flash's Theme
  • A2 In The Space Capsule (The Love Theme)
  • A3 Ming's Theme (In The Court Of Ming The Merciless)
  • A4 The Ring (Hypnotic Seduction Of Dale)
  • A5 Football Fight
  • A6 In The Death Cell (Love Theme Reprise)
  • A7 Execution Of Flash
  • A8 The Kiss (Aura Resurrects Flash)
Side B
  • B1 Arboria (Planet Of The Tree Men)
  • B2 Escape From The Swamp
  • B3 Flash To The Rescue
  • B4 Vultan's Theme (Attack Of The Hawk Men)
  • B5 Battle Theme
  • B6 The Wedding March
  • B7 Marriage Of Dale And Ming (And Flash Approaching)
  • B8 Crash Dive On Mingo City
  • B9 Flash's Theme Reprise (Victory Celebrations)
  • B10 The Hero
Producer: Brian May
Label: Virgin EMI Records
Genre: Rock
Drager: Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered
Release datum: 2015-09-25
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »