Pre Orders

Bij Maestro's Records kun je terecht voor het bestellen voor nog niet uitgebrachte platen, de pre orders. Wij streven erna om de plaat op de releasedatum te verzenden. Echter zijn wij afhankelijk van onze leverancier en de platenmaatschappij zelf.

Het komt voor dat een release datum uitgesteld wordt. In dat geval proberen wij u daar zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen en zal de levering plaats vinden op de nieuwe releasedatum.

Ook komt het voor dat er slechts een beperkt aantal platen geperst zijn en waardoor de beschikbare platen verdeeld worden over de bestellingen die als eerst geplaatst zijn. Helaas worden wij als platenzaak over deze verdeling niet altijd op de hoogte gebracht en zitten wij op de dag van de release zonder plaat. In dit geval nemen wij direct contact met u op om te overleggen hoe we dit kunnen oplossen (geld terug, wachten op een nieuwe persing, ergens anders bestellen) Gelukkig komt dit niet vaak voor!

In een laatste geval heeft de leverancier vertraging met de levering. Wij zullen de plaat direct opsturen bij levering. U ontvangt de plaat dan een of twee dagen later dan verwacht.

We hopen u voldoende te hebben ingelicht betreft pre orders bij Maestro's Records. We gaan er uiteraard van uit dat alle bestellingen zonder problemen zullen verlopen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »