Live In The City Of Angels

Simple Minds

4 x Vinyl, LP, Album, Limited Edition
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 The Signal And The Noise
  • A2 Waterfront
  • A3 Love Song
Side B
  • B1 Let There Be Love
  • B2 Up On The Catwalk
  • B3 Sense Of Discovery
Side C
  • C1 Glittering Prize
  • C2 Promised You A Miracle
  • C3 The American
Side D
  • D1 Hunter And The Hunted
  • D2 Stand By Love
  • D3 Dirty Old Town
Side E
  • E1 Theme For Great Cities
  • E2 She’s A River
  • E3 Walk Between Worlds
Side F
  • F1 Hypnotised
  • F2 Someone Somewhere In Summertime
  • F3 See The Lights
Side G
  • G1 All The Things She Said
  • G2 Dolphins
  • G3 Don’t You (Forget About Me)
Side H
  • H1 New Gold Dream (81, 82, 83, 84)
  • H2 Once Upon A Time
  • H3 Alive And Kicking
  • H4 Sanctify Yourself
Producer: *
Label: BMG
Genre: Electronic, Rock, Pop
Drager: 4 x Vinyl, LP, Album, Limited Edition
Release datum: 2019-10-04
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »