The Great Blues Vocals And Guitar Of T-Bone Walker (His Original 1945-1950 Performances)

T-Bone Walker

Vinyl, LP, Compilation, Reissue
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 T-Bone Shuffle
  • A2 I'm Still In Love With You
  • A3 Call It Stormy Monday
  • A4 I Want A Little Girl
  • A5 Bobby Sox Blues
  • A6 West Side Baby
  • A7 I Walked Away
  • A8 No Reason
Side B
  • B1 Go Back To The One You Love
  • B2 I Wish You Were Mine
  • B3 Wise Man Blues
  • B4 You're My Best Poker Hand
  • B5 Born To Be No Good
  • B6 T-Bone Jumps Again
  • B7 Look Me In The Eyes
  • B8 Too Lazy
Producer: *
Label: Pan Am Records
Genre: Blues
Drager: Vinyl, LP, Compilation, Reissue
Release datum: 2017
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »