The Many Faces Of The Smiths

The Smiths, Various

2 x Vinyl, LP, Compilation, Limited Edition
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Hand In Glove
  • A2 The Boy With The Thorn In His Side
  • A3 This Charming Man
  • A4 Heaven Knows I'm Miserable Now
  • A5 This Night Has Opened My Eyes
  • A6 What Difference Does It Make?
Side B
  • B1 Pretty Girls Make Graves
  • B2 Miserable Lie
  • B3 Reel Around The Fountain
  • B4 Still Ill
  • B5 Handsome Devil
  • B6 These Things Take Time
Side C
  • C1 Please, Please, Please Let Me Get What I Want
  • C2 There Is A Light That Never Goes Out
  • C3 Shoplifters Of The World Unite
  • C4 Last Night I Dreamt That Somebody Love Me
  • C5 What She Said
  • C6 Some Girls Are Bigger Than Others
Side D
  • D1 How Soon Is Now?
  • D2 What Difference Does It Make?
  • D3 Reel Around The Fountain
  • D4 Stop Me If You Think You've Heard This Before
  • D5 I Won't Share You
Producer: *
Label: Music Brokers
Genre: Rock, Pop
Drager: 2 x Vinyl, LP, Compilation, Limited Edition
Release datum: 2019-06-14
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »