Songs Of Experience


2 x Vinyl, Album
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Incl. btw


Side A
  • A1 Love Is All We Have Left
  • A2 Lights Of Home
  • A3 You're The Best Thing About Me
  • A4 Get Out Of Your Own Way
  • A5 American Soul
Side B
  • B1 Summer Of Love
  • B2 Red Flag Day
  • B3 The Showman (Little More Better)
  • B4 The Little Things That Give You Away
Side C
  • C1 Landlady
  • C2 The Blackout
  • C3 Love Is Bigger Than Anything In Its Way
  • C4 13 (There Is A Light)
Side D
  • D1 Ordinary Love (Extraordinary mix)
  • D2 Book Of Your Heart
  • D3 Lights Of Home (St Peter's String Version)
Producer: *
Label: Island Records
Genre: Rock
Drager: 2 x Vinyl, Album
Release datum: 2017-12-01
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »